Bevattning

Golf, Fotboll, Kyrka, Park

golfboll på gräsmatta

Bevattning av golfbanor

Bevattning för grönare greener

Vi har anlagt bevattning för golfbanor runt om i landet sedan 1981. Idag är vi Sveriges största bevattningsföretag och servar omkring 100 banor med både produkter och service. Vi använder oss av kvalitetsprodukter från vår leverantör Rain Bird.

Nöjda kunder

Bland våra kunder kan nämnas Wäsby GK, Sjöbo GK, Bro Hof, PGA Bara, Ekerum GK, Forsgårdens GK, Eslövs GK, Drottningholm GK med flera.

Olika system

Det finns olika styrsystem för den här typen av bevattningslöningar. Decodersystemet är det mest traditionella, men det nya systemet IC är på stark frammarsch. IC är ett system som både är enkelt att övervaka och enkelt att felsöka i – ett system för framtiden.

fotboll i fotbollsarena

Bevattning av fotbollsplaner

Bevattning för bättre matcher

Sedan 1981 har vi anlagt bevattning för fotbollsplaner runt om i Sverige, idag är vi uppe i fler än 300 stycken! Vi använder oss av kvalitetsprodukter från vår leverantör Rain Bird. Med Rain Birds system IQ finns en unik möjlighet till övervakning av systemet via mobiltelefon och dator.

Nöjda kunder

Bland våra kunder kan nämnas Malmö Eleda Stadion, Göteborg stad, Ullevi Göteborg med flera.

röd ros

Bevattning av kyrkogårdar

Bevattning för vackra viloplatser

Varje kyrkogård har sin egen design. Med drygt 30 års erfarenhet av bevattningslöningar för kyrkogårdar och parker har vi kompetensen som krävs för att anpassa bevattningen efter detta. Vi använder oss av kvalitetsprodukter från vår leverantör Rain Bird. Med Rain Birds system IQ finns en unik möjlighet till övervakning av systemet via mobiltelefon och dator.

Nöjda kunder

Bland våra kunder kan nämnas Västerviks kyrkogård, Partille kyrkogård, Tölö kyrkogård, Ljungby pastorat, Norrköping pastorat med flera.

bevattning i en park

Bevattning av parker

Bevattning för praktfulla parker

Varje park är unikt designad för att passa varje enskild kunds krav och förväntningar. Med drygt 30 års erfarenhet av bevattningslöningar för parker har vi kompetensen som krävs för att anpassa bevattningen efter detta. Vi använder oss av kvalitetsprodukter från vår leverantör Rain Bird. Rain Birds system IQ ger en unik möjlighet till övervakning av systemet via mobiltelefon och dator.

Nöjda kunder

Bland våra kunder kan nämnas Botaniska trädgården Göteborg, Rosenön Stockholm, Steninge slott Stockholm, Millennieskogen Malmö med flera.

Kontakta oss! Vi svarar gärna på dina frågor

Behöver du hjälp med ett projekt? Tveka inte att kontakta oss.